lepak la sesuka hati korang...
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 EZUFES PROJECT 2009

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ezuone
Manager Teganu


Posts : 12
Join date : 2010-01-30
Age : 59
Location : Ganu

PostSubject: EZUFES PROJECT 2009   Thu Feb 18, 2010 12:41 am

Projek make over keta aku bermula apabila bontot keta aku dicium oleh kereta askar pada 18.02.2009, wa race dengan dia tapi dia punya keta brek tarak makan lepas wa tinggal itu pasal jadi ini macam







Lepas tu wa terpaksa berkabung selama 45hari, bcoz keta aku kena opperation dekat workshop.... Sambil-sambil itu selepas diracun oleh budak2 nakal, wa tukar bumper belakang... wa punya runner itu hisyam la.... wa ambik ini bumper dekat hospital pantal masa dia ounya anak masuk hospital.... tarak patut betul...




Alang-alang seluk itu pekasam wa seluk sampai ketiak, wa angkat sekali itu double ekzos dari hisyam.... mau kasi cantil cikit wa punya bontot baru...
Maka hasilnya.....







Lepas ambik itu opperaTION TT , wa tgk itu lampu tarak masuk la.... so wa gi wrc ampang wa buat itu pembedahan plastik sikit laa... so dia jadi ini macam...






Satu hari, itu polis sudah tahan wa punya kereta, dia cakap wa punya sticker www.gen2club.com.... banyak buruk wooo... so itu polis kasi koyak laa apa lagi Mad





Dari kisah itu, wa stop make over, wa buat la cikit2 tambah barang kasi power, tukar clutch set, ekzos, dan lain2 berkaitan....... Begitulah berakhir EZUFES PROJECT 2009.... heppi
Back to top Go down
locos



Posts : 235
Join date : 2009-11-20

PostSubject: Re: EZUFES PROJECT 2009   Thu Feb 18, 2010 9:36 am

Satu hari, itu polis sudah tahan wa punya kereta, dia cakap wa punya sticker www.gen2club.com.... banyak buruk wooo... so itu polis kasi koyak laa apa lagi Mad





wa respek itu sama pak polisi ...

tp apsal mau koyak...hihihihhhiiii....

ni ada hati mau lekat balik or koyak terus.....heheheee


Last edited by locos on Thu Feb 18, 2010 7:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Hellboy
Manager Sabah


Posts : 639
Join date : 2009-11-20

PostSubject: Re: EZUFES PROJECT 2009   Thu Feb 18, 2010 4:53 pm

gelakkkkkk gelakkkkkk ...anti gen-gen pak polisi ni..

nnt gi tengganu aku nak belanja dia makan kopok lekor atas bot sambil candat sotong...
hellboy---> mancengg mancengg <--- pak polisi
Back to top Go down
Ezuone
Manager Teganu


Posts : 12
Join date : 2010-01-30
Age : 59
Location : Ganu

PostSubject: Re: EZUFES PROJECT 2009   Wed Mar 03, 2010 4:49 pm

locos wrote:
Satu hari, itu polis sudah tahan wa punya kereta, dia cakap wa punya sticker www.gen2club.com.... banyak buruk wooo... so itu polis kasi koyak laa apa lagi Mad





wa respek itu sama pak polisi ...

tp apsal mau koyak...hihihihhhiiii....

ni ada hati mau lekat balik or koyak terus.....heheheee




tu polis cakap tu sticker banyak poyo laa.... wa tak mau koyak... tu pasal dia kasi koyak
Back to top Go down
Ezuone
Manager Teganu


Posts : 12
Join date : 2010-01-30
Age : 59
Location : Ganu

PostSubject: Re: EZUFES PROJECT 2009   Wed Mar 03, 2010 4:50 pm

Hellboy wrote:
gelakkkkkk gelakkkkkk ...anti gen-gen pak polisi ni..

nnt gi tengganu aku nak belanja dia makan kopok lekor atas bot sambil candat sotong...
hellboy---> mancengg mancengg <--- pak polisi

tu polis sudah bosan la itu kopok lekor, u kasi up sikit laa
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: EZUFES PROJECT 2009   Today at 7:55 am

Back to top Go down
 
EZUFES PROJECT 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Hobsonville Project....
» Untitled Peter Farrelly/Charles Wessler Project
» Need ideas for my Photoshop final project
» 1995 z28 Drag Car Roller Project For Sale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GuGuGaGaGombakrianz® - Restricted Area :: My Ride-
Jump to: